KESTANELİ PİLAV - BİRBİRİNDEN LEZZETLİ TARİFLER

KESTANELİ PİLAV

KESTANELİ PİLAV

Her zaman yaptığınız pilavın lezzetine lezzet katmak isterseniz kestaneli pilav tam size göre afiyet olsun :)
kestaneli pilav ile ilgili görsel sonucu

MALZEMELER:

250 gram kestane
4 su bardağı su
tavuk ya da et suyu
2 su bardağı pirinç
2 yemek kaşığı tereyağ
tuz

NASIL PİŞİRİLİR ?

Kestaneleri haşlıyoruz.Kabuklarını soyup fındık kadar doğruyoruz.iki su bardağı pirinç , 4 su bardağı su ve tuz ile bir pilav hazırlıyoruz.Pilav suyunu çekince doğranmış kestaneleri ekleyip demliyoruz.Hafif hafif karıştırıp servis ediyoruz.

AFİYET OLSUN !

Yorum Gönder

0 Yorumlar