KABAK PİLAVI - BİRBİRİNDEN LEZZETLİ TARİFLER

KABAK PİLAVI

KABAK PİLAVI

Her zaman yaptığınız pilav tariflerinin dışına çıkıp kabak pilavını denemenizi tavsiye ederim şimdiden afiyet olsun. :)
kabak pilavı ile ilgili görsel sonucu

MALZEMELER:

1 kilogram pirinç
1 kilogram kış kabağı
6 yemek kaşığı soya yağı
1,5 litre et suyu
karabiber 
tuz

NASIL PİŞİRİLİR ?

Kabakları yıkayıp küp küp doğruyoruz.Yağda hafif kavuruyoruz biraz su koyup hafif pişiriyoruz.
Pirinci yıkayıp süzüyoruz.Kabağın bulunduğu tencereye pirinci ekliyoruz karabiber ve tuzu karıştırdıktan sonra 1,5 litre et suyunu üzerine boşaltıyoruz.Suyunu çekene kadar pişiriyoruz daha sonra servis edebilirsiniz .

AFİYET OLSUN !

Yorum Gönder

0 Yorumlar