FIRINDA TAVUK KANADI - BİRBİRİNDEN LEZZETLİ TARİFLER

FIRINDA TAVUK KANADI

FIRINDA TAVUK KANADI

Restoranlarda yediğimiz çokta sağlıklı olmayan tavukları en lezzetli ve en sağlıklı halini evde yapmaya ne dersiniz :)
fırında tavuk kanadı ile ilgili görsel sonucu

MALZEMELER:

1 kilogram tavuk kanadı
2 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı yoğurt
kekik
tuz

NASIL PİŞİRİLİR ?

Kanatları 10 dakika kadar tuzlu suda bekletiyoruz.Daha sonra durulayıp süzüyoruz.Salça yoğurt ve kekiği iyice karıştırıyoruz ve kanatları bu karışıma buluyoruz.Fırın tepsisini yağlıyoruz ve tavukları diziyoruz.250 derece fırında 45 dakika pişiriyoruz .

AFİYET OLSUN !

Yorum Gönder

0 Yorumlar